| Tvoj Stil! | |
|
+5*anny* (:!LiTtLe pRiNcEsS!:) *Anny*Princess* ~*Anny*Princess*~ *Dulce*Maria* 9 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~*Anny*Princess*~ ♥♥♥♥Admin♥♥♥♥
Broj poruka : 779 Godina : 27 Datum upisa : 16.03.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Ned Jun 22, 2008 10:27 am | |
| | |
|
| |
~*Sweet girl Anny*~ ♥♥Moderators♥♥
Broj poruka : 277 Godina : 28 Localización : ~*~U svetu vila ~*~ Datum upisa : 31.05.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Pon Jun 23, 2008 4:51 am | |
| | |
|
| |
*Dulce*Maria* ♥♥♥♥Admin♥♥♥♥
Broj poruka : 126 Godina : 29 Localización : Pancevo City =o) Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Pet Jun 27, 2008 7:19 am | |
| ne shvatam sto se sada ne javi ona (:!LiTtLe pRiNcEsS! sta joj je? | |
|
| |
CapljaVoliBilla ♥♥Bienvenida♥♥
Broj poruka : 17 Godina : 31 Localización : na TH koncertu! :D Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Pet Avg 15, 2008 5:08 am | |
| - *Dulce*Maria* ::
- ja...kako da vam objasnim??? Ma stil mi je identican Robertinom...Mada ima i nekih stvari kao Mia... ali malo,malo.. ja se oblacim izmedju punka, rap-a, rock-a.. kao Roberta!!! evo ovo ist isto imam! Pa vidite...
Tj. kopirash Robertu?? Chim je identichanJedno pitanjce, gde PUNK&ROCK idu sa REPom??? To su dva sveta. Ja se oblachim kako mi se svidi. Crno, belo, zhuto, crveno, zeleno, plavo.....SVE. Ali oblachim se i prilichno otkacheno. Ono, jednu nogavicu uvuchem u starku, drugu izbacim....itd XD obozhavam da nosim znojnice, imam ih tonu...... | |
|
| |
Broj poruka : 17 Godina : 31 Localización : na TH koncertu! :D Datum upisa : 14.08.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Pet Avg 15, 2008 5:10 am | |
| - (:!LiTtLe pRiNcEsS! ::
Ovo je Dulce ne Roberta, a i glupo je kopirati neciji stil...bas ste neoriginalne! Ja ne kopiram nikog jer je to MNOGO glupo! NE MESAJTE ROBY Y DUL ROBY JE BUNTOVNA I TAKO SE OBLACI A DULCE SE NE OBLACI KAO ROBERTA! Moj je fensy,hip-hop-shik!=) Slazhem se SKROZ sa tobom! U apsolutno SVEMU!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Pet Avg 15, 2008 5:11 am | |
| P.s. meni se ne svidja kako se Dulce oblachi, svidja mi se kako se Rober oblachi | |
|
| |
~Fairy Annie~ ♥♥Bienvenida♥♥
Broj poruka : 18 Datum upisa : 06.08.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Uto Avg 19, 2008 4:53 pm | |
| meni se swe swidja cool obozavam Any ali se neoblacim kao ona misim volela bih ali necu to mi je glupo da kopiram nekoga ali pravim iste frizure kao ona cool mi je samo to | |
|
| |
*Dulce*Maria* ♥♥♥♥Admin♥♥♥♥
Broj poruka : 126 Godina : 29 Localización : Pancevo City =o) Datum upisa : 06.04.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Sub Avg 23, 2008 5:05 am | |
| - CapljaVoliBilla ::
- *Dulce*Maria* ::
- ja...kako da vam objasnim??? Ma stil mi je identican Robertinom...Mada ima i nekih stvari kao Mia... ali malo,malo.. ja se oblacim izmedju punka, rap-a, rock-a.. kao Roberta!!! evo ovo ist isto imam! Pa vidite...
Tj. kopirash Robertu?? Chim je identichan Jedno pitanjce, gde PUNK&ROCK idu sa REPom??? To su dva sveta.
Ja se oblachim kako mi se svidi. Crno, belo, zhuto, crveno, zeleno, plavo.....SVE. Ali oblachim se i prilichno otkacheno. Ono, jednu nogavicu uvuchem u starku, drugu izbacim....itd XD obozhavam da nosim znojnice, imam ih tonu...... Molim te nemoj da mi solis pamet!!! To sto su 2 razlicita sveta ne znaci da ja ne mogu da ih spojim!!! Mada ja odvajam nekada se oblacim hip-hop nekada rock...a to za kopiranje sam vec rekla!!!! Ja sam se tako oblacila kada BUNTOVNICI nisu ni postojali!!! a zasto bih sada menjala svoj stil zbog njih!!!??? Nemoj se praviti pametna kada nisi..... | |
|
| |
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Čet Sep 11, 2008 12:36 pm | |
| Da, Rock & Rap jesu dva sveta, ali vidi se da se ne razumesh u muziku, tako da je pametnije da cutish. To je normalno, josh nisi izgradila svoj stil, chim meshash sve i svashta.......
I, pametnija sam od tebe, ja ne kopiram nikoga, niti pokushavam da budem neko ko nisam.... | |
|
| |
~~AnnY*Y*ChriS~~ ♥♥Bienvenida♥♥
Broj poruka : 52 Godina : 27 Localización : Sa Anny i Tinkerball u svetu magije... Datum upisa : 22.03.2008
| Naslov: Re: Tvoj Stil! Pet Jul 24, 2009 10:18 am | |
| Ja imam neki svoj stil.Retko sta mi se svidi...kad sam bila manja...vise sam volela da se oblacim spotski,a sad obrnuto.Mada volim i sportski da se oblacim:) | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Tvoj Stil! | |
| |
|
| |
| Tvoj Stil! | |
|